Sjælsarbejde

- Hvordan kan du få renset ud i de negative energier?

- Hvordan kan du tage din virksomhed til større højder?

- Hvordan styrker og målretter du energien på arbejdspladsen?


SJÆLSMALERI

til personer, huse, steder/ virksomheder

"Jeg skaber en meget direkte vej via produktet til at opnå mål og visioner."

Alt er energi


Alt består af vibrationer og frekvenser der gensidigt reagerer og forstærker hinanden, og alt er derfor afhængigt af dette.

Dette er mit udgangspunkt når jeg arbejder med et sjælsmaleri, energiinstallation til en virksomhed, eller anden energiform der ønskes.

Jeg indfanger visioner, mål og drømme i produktet, og de frekvenser og energier der matcher disse, så det fungerer som en katalysator for processen. Man kan sige at jeg skaber en meget direkte vej via produktet til at opnå mål og visioner.”


Produktet kan være alt, lige fra et trancemaleri til en energi kunstinstallation der virker som husets hjerte - alt efter hvad du mærker skal understøtte dig eller din virksomheds ønsker og mål.


Derfor kan formen ikke låses fast men tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed eller person og hvad der skal manifesteres.

“Hvis bare væggene kunne tale”, er en talemåde mange kender, men som ikke bliver taget bogstaveligt, men det er netop det de kan.

Hvad kan et sjælsmaleri?

Når jeg maler et sjælsmaleri til et hus eller en virksomhed, arbejder jeg mig ned igennem alle de fortællinger og levede liv det har været her.


Vi kender det som aktivitet i huse, stemninger der gør at man enten synes godt om et sted eller synes det virker ubehageligt men uden at kunne sætte en præcis finger på det.


Det kan være godt, da det kan give sjæl til et hus, men aftrykkene kan også være så voldsomme at de efterlader en tung og uhensigtsmæssig energi der påvirker de der lever i huset eller medarbejderne på en arbejdsplads.

Alle disse fortællinger renser og healer jeg på, når jeg lag efter lag maler sjælsmaleriet, så det til sidst står tilbage med den rene vibration og frekvens.

Alt er energiog derfor efterlader alt også et aftryk.


På samme måde healer jeg

-

med krystaller og vibrationer


Healing kan ske både ved fysisk healing hvor du ligger på briksen hos mig, ved fjernhealing, eller ved kodede krystaller som du arbejder med


Jeg renser på de fortællinger du har skabt gennem tiden, og som ligger som en grundtone i alt du oplever. Jeg åbner døre og portaler til glemte tider og holder rummet så du kan passere og hente det du skal hente. Jeg blander mig ikke i din proces, men støtter dig hele vejen, guider dig når jeg får besked på det, og hjælper dig med at forstå det du ser og oplever. Selvom det er dig der går vejen, er du ikke alene i din proces. 

Vibrationerne jeg arbejder med går ind og clearer rummene og renser ud i de forskellige lommer, så alt du ikke længere har brug for, kan tages afsked med.

STINE KIHOLM-ANDERSEN

Om mig


Jeg er ekspert i energiarbejde.

Jeg er tudsegammel selvom der på papiret kun står 46 år, og jeg har levet mange liv i dette ene liv, som har givet mig en masse strenge at spille på, når jeg sammensætter dit unikke produkt.


"Intet er i min optik tilfældigt, heller ikke at du er faldet over min hjemmeside - det er fordi min energi matcher præcis det du og din virksomhed har brug for lige nu. Med andre ord har din sjæl kaldt på mig."