Krystal aktiverings healing

Krystal aktiverings healing

“Jeg åbner døre ind til rum du ikke anede eksisterede. Jeg fører dig ind i tidslommer hvor du gennem tiden har efterladt dele af dig selv og din kraft, som du nu er klar til at hente hjem"

Alt er energi


Alt består af vibrationer og frekvenser der gensidigt reagerer og forstærker hinanden, og alt er derfor afhængigt af dette.

En krystal aktiveringshealing hos mig er for dig der vil din fulde power - der ikke længere vil nøjes med, men er mere end klar til at være dit fulde potentiale.”


“Jeg kombinerer oldgammel visdom og kraft med fremtidens nye kodninger, så din krop og alle dine energi lag bliver balancerede og klar til at rumme din tilbagevendende kraft. Undervejs renser jeg med vibrationer og lyde som jeg er blevet guidet af via min kanal, og jeg fjerner gammel energi og klæbeånder, og ophæver eventuelle gamle kontrakter og lignende der ikke længere tjener dit højeste bedste.”

En krystalaktiverings healing kan foregå ved fysisk fremmøde eller som fjern aktivering

Hvad kan en krystal aktivering?

“Folk der kommer til mig kender dybest set godt deres egen kraft. Men den har været gemt så langt væk så længe at de har glemt det. Når de kommer til mig er de derfor mere end klar.


Det er ufatteligt smukt at se den forvandling de gennemgår, og hvordan de går stærkere og mere lysende fra en aktiverings healing.”

Alt er energi